Vásározóknak

Kedves Vásározó!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a kialakult Covid-19 vírushelyzet okán a november 28-án esedékes Tatai Vadlúd Sokadalom kézműves vásározói programját felelőségteljesen nem tudjuk megtartani.

Kérjük Önöket 2021-ben térjenek vissza hozzánk.

Üdvözlettel, 

a TVS szervezői

A Tatai Vadlúd Sokadalmon egyrészt a madármegfigyeléshez kapcsolódó szakmai (távcsövek, szakkönyvek, madár festmények, túra felszerelések, madárbarát kert kellékei), másrészről természetbarát elveinkhez illeszkedő hagyományőrző, kézműves vásárt rendezünk. Amennyiben Ön is részt kíván venni a rendezvényen árusként, kérjük figyelmesen olvassa el az alábbi tudnivalókat:

Jelentkezés ideje: szeptember 15-től november 15-ig (kizárólag e-mailben!)

Feltételek:

  1. Az árusítani kívánt termékről – szöveges leírást – fényképeket – jelentkezési lapot (ITT letölthető) kérünk a következő e-mail címre: vasar@vadludsokadalom.hu
  2. A jelentkezés beérkezését követően lehetőleg két héten belül – de legkésőbb november 15-ig – visszaigazolást küldünk arról, hogy a jelentkező által árusítani kívánt termék összhangban van-e a tervezett vásár jellegével, és elfogadtuk-e jelentkezést.
  3. A visszaigazolással egyidejűleg értesítést küldünk a fizetendő helypénz összegéről, amelyet a megadott számlaszámra kérünk 3 munkanapon belül átutalni.
  4. A jelentkezést véglegesen elfogadni kizárólag a vásári díj beérkezésével tudjuk.
  5. A jelentkezés egyéb feltételei és más fontos tudnivalók (érkezés, világítás stb.) a letölthető jelentkezési lapon találhatóak.
  6. A vásár helyszínéről a „Térkép” menüpontban informálódhatnak.

Rendezvényünkön a műanyag csomagoló anyag használata tilos! Kérjük partnereinket, tartsák ezt tiszteletben és mellőzzék ezek használatát.

Köszönjük érdeklődését!

E-mail: vasar@vadludsokadalom.hu

Telefon: 30/898-6569 (Elérhető: 2019. november 20-30. között)

Kapcsolódó dokumentumok:

jelentkezesi_lap2019.doc (Jelentkezési lap)